Körkort B

Körcoachen

körkort uddevalla intensivkurs körskola körcoachen

Inskrivning och planeringslektion hos Körcoachen i Uddevalla

När du skriver in dig på trafikskolan och jag får förtroendet att coacha dig fram till ditt körkort börjar jag alltid med en personlig utbildningsplanering. Detta sker på planeringslektionen då vi också tar en runda med bilen, glöm inte att ta med dig ditt körkortstillstånd som du har ansökt om hos trafikverket. Du får då en preliminär uppgift om antalet körlektioner som kan behövas.

Körlektioner

Sedan utbildar och ansvarar jag för dig hela tiden vilket skapar trygghet och kontinuitet för båda parter. Körlektionerna blir effektivare då trafikskoleläraren vet exakt vad som skett tidigare. Under den praktiska utbildningens gång revideras utbildningsplaneringen vid behov. Du som elev får personlig coaching vid varje körlektion även gällande teoridelen. Tack vare en tät dialog med mig som trafikskolelärare – du som elev sker all planering för de övriga obligatoriska delarna av körkortsutbildningen med bästa timing så att onödiga väntetider inte uppstår.
Körkortsutbildning andra språk: Ann-Britt utbildar även på engelska och tyska i bil.

Teori

I inskrivningsavgiften hos Körcoachen inkluderas obegränsat användande av webb baserade datateori under 3 månader. Testet är kompletterade med tydliga förklaringar till vissa svårare frågor. Här är också hänvisningar till de vanligaste teoriböckerna. Det innebär att du kan öva trafikteori flexibelt var som helst och när som helst bara du har tillgång till internet. Trafikskolan kan se dina resultat som kan följas upp så att du får feedback och eventuellt stöd.

Intensivpaket hos Körcoachen i Uddevalla

En del elever väljer att ta sitt körkort under en kort och intensiv period då körkortet får prioritet ett i livet. För vissa elever är det kanske ett arbete som väntar så snart körkortet är klart eller så har man några veckor ledigt och planerar att ägna sig helhjärtat åt sin körkortsutbildning under en begränsad tidsperiod. Oavsett varför man väljer en intensivkurs är det viktigt att man kommer ihåg att en intensivkurs inte är en genväg där man ”hoppar över” vissa delar i körkortsutbildningen.

Snabbare till målet körkort

En intensivkurs för b-körkort innehåller precis samma moment och är upplagd på precis samma sätt som vår ordinarie körkortsutbildning, enda skillnaden är att detta är ett intensivare alternativ som tar dig snabbare till målet – vilket förutsätter att du kan lägga ned mer tid och energi under en kortare tid.

Förbered dig inför intensivutbildning

För att lyckas uppnå målen på både teoretiskt och praktiskt krävs förkunskaper t ex att kunna manövrera bilen och trafikteoretiska grundläggande studier. Hos oss kan du få ut webbbaserad teori direkt när du anmäler dig och betalar inskrivningsavgiften. Dessa kan du jobba med obegränsat under max 3 mån och då vara förberedd när du börjar din intensiva körutbildning.

Kontakta Ann-Britt Johansson, Körcoachen din trafikskola.
Telefon: 070-171 66 79
Mail: info@korcoachen.se

Klicka här för intresseanmälan!