Om bilen

Om bilen

Hos mig får du köra en bil som är kul med stilfull och sportig look! Förstklassig komfort och världsledande gällande säkerhet.
Volvo C30 D2 innebär att det är en 4-cyl 115 hk/84 kw diselmotor med miljöklass EURO5. Volvo tänker på både invändig och utvändig miljösäkerhet.
Invändigt har du säkerhetstänk i minsta detalj, givetvis med krockkuddar fram både för passagerare och förare. ABS-bromsar och DSTC-antisladdsystem
hjälper oss som förare. Dessutom är den utrustad med växelväljarindikator för att underlätta miljökörningen.
”Ren innifrån och ut” – innefattar ren kupémiljö samt högeffektiv avgasrening. t ex är Volvo rekomenderat av Astma och Allergiförbundet tack vare den speciella cupéluftsreningen.
DRIVe är ett samlingsnamn för Volvos ambitioner att alltid minimera miljöpåverkan. I princip hela Volvo och alla återförsäljare är miljöcertifierade enl ISO 14001 eller EMAS,
vilket borgar för ett organiserat miljöarbete ( läs gärna mer i Volvos hållbarhetsrapport på www.volvocars.se och på volvocars.se/drive )
Volvos långsiktiga mål är att ingen skall dödas eller allvarligt skadas i eller av en Volvo. Gällande miljön är det långsiktiga målet att bilarna skall vara helt fria från
hälsoskadliga emmissioner och kodioxidutsläpp
Volvos helhetsyn på miljöfrågor har målet att miljöpåverkan skall minskas i hela kedjan , från konstruktion och materialval- hållbar från vaggan till graven.

Att bilen dessutom är snygg med sitt sänkta chassi och sina sportiga linjer ( inspirerad av Volvos sportbilsklassiker P 1800) och designad av tjejer är bara bonus.

Välkommen att köra miljövänligt, säkert och kul hos Körcoachen!